Nimetön

Runoilija rainbowlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Samoin kuin erämaahan jäi merkkejä valloittajista, myös kasvoilta tulisi löytymään ura jokaiselle kyyneleelle, jokaiselle hymylle, toiveelle ja pettymykselle. - Virve Sammalkorpi - "I am a fractured bone, not broken. Imperfect, demented and sore."
 

Mä nään nää betoniseinät kivikovat,
sen kaiken asfaltin kesäl, niin polttavan.
Mä nään sen rakkauden seinien sisäl
ja sen auringon sinisellä taivaalla.
Mä kuulen huudot puistopummien,
näen kadut niin likaiset.

Näen kaukaa ystävän,
kuulen huutavan nimeäni.

Tää on se kaupunki,
jota vihaan ja rakastan.
Tää on se kaupunki,
johon juureni kasvatan.
Tää on se kaupunki,
josta vielä pois muutan.
Tää on se paikka,
jonne sydämmeni unohdan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot