sometimes

Runoilija rainbowlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Samoin kuin erämaahan jäi merkkejä valloittajista, myös kasvoilta tulisi löytymään ura jokaiselle kyyneleelle, jokaiselle hymylle, toiveelle ja pettymykselle. - Virve Sammalkorpi - "I am a fractured bone, not broken. Imperfect, demented and sore."
 

sometimes is just hard to be what they want me to be.
sometimes it kills me, sometimes just hurts.
sometimes is exiting, sometimes i can't stand of it.
usually we don't even talk about it,
usually i act like they expect.
but i always know what i am and what i suppose to be.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot