mieheni

Runoilija rainbowlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Samoin kuin erämaahan jäi merkkejä valloittajista, myös kasvoilta tulisi löytymään ura jokaiselle kyyneleelle, jokaiselle hymylle, toiveelle ja pettymykselle. - Virve Sammalkorpi - "I am a fractured bone, not broken. Imperfect, demented and sore."
 

Hän oli lumeen, lumeen, lumeen kaatunut mies.
Hän oli lumeen, lumeen, lumeen heitetty mies.
Hän oli lumeen, lumeen, lumeen juopunut mies.
Hän oli lumeen kuollut mies.
Minun mieheni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot