Nimetön

Runoilija Ellinoora

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori tyttö ja kerron runoissa elämästäni, niin vaikeista kuin hyvistäkin hetkistä. Runojen rustaaminen tuntuu hyvältä tavalta välittää tunteita. Otan kritiikkiä mielelläni vastaan! (:
 

kuuntelen ääniä
niitä sisällä pään
ne saa mut nauramaan
laulamaan
tanssimaan

näen kasvoja
niitä hymyillen seurailen
mä vaan nauraen
laulaen
tanssien
niitä katselen

näen purkin
siihen nimeni kirjattuna
äh, kirottua
unohdin lääkkeeni popsia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jollakin tavalla aika hauska runo. Hienoa!

Lääkkeet kannattaa muistaa, nim. kokemusta unohtamisesta on. ,)

 

Käyttäjän kaikki runot