Epäonnistuja

Runoilija Ellinoora

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori tyttö ja kerron runoissa elämästäni, niin vaikeista kuin hyvistäkin hetkistä. Runojen rustaaminen tuntuu hyvältä tavalta välittää tunteita. Otan kritiikkiä mielelläni vastaan! (:
 

herää aamulla tietäen
ettei tämäkään päivä eroa eilisestä

toista samoja asioita
kuin olisit tehdasrobotti

yritä toimia paremmin kuin eilen
yritä olla parempi kuin ennen

epäonnistu jokaikinen päivä
tajua olevasi laiska ja saamaton

riko tämä kaava ja jää kotiin nukkumaan
älä erotu muista ja ole avuton

äläkä yritäkään olla peloton
tiedät itsekin ettei se tule onnistumaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot