Tunnehirviö

Runoilija Ellinoora

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori tyttö ja kerron runoissa elämästäni, niin vaikeista kuin hyvistäkin hetkistä. Runojen rustaaminen tuntuu hyvältä tavalta välittää tunteita. Otan kritiikkiä mielelläni vastaan! (:
 

En tahtonut rakastaa
En tahtonut yrittää
Kunnes itse jatkoit elämää

Ymmärsin vasta nyt
Et minua syyttä yksin jättänyt
Tunteettomasti olen käyttäytynyt

Taistelin vastaan
tunteita sinua kohtaan
niitä en näyttänyt

Hirviömäisesti olen käyttäytynyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa pohdintaa.

ihanaa että jotkut osaa tehä riimejä näin luonnollisesti!
ja itse tietysti kirjoitin, kiitos arvostelusta :>

 

Käyttäjän kaikki runot