Painajaisia

Runoilija hhawijalno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuudittaudun hiljaisiin
suruihin, murheisiin.
Uni, kuin tuska hyvästeissä
kuin oikeaa tietä etsiessä
en löydä, vaan ikävää kohtaan
suru musertaa ja painaa mut nurkkaan
En unta saa
mut uni vaan jatkuu loputtomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unet, nuo kaikkikertovat kuvat

uskon itse että. niissä näkee tulevaisuuden
Niin hyvässä kuin pahassa

 

Käyttäjän kaikki runot