Olet höpsö, rakas ystäväni

Runoilija hhawijalno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2012
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä voisit hukkuu pimeään
vaikka sul ois lamppu
Sä voisit eksyy metsään
vaik kompassi ois taskus
Sä voisit tippuu veteen
vaik susta pitäis kiinni
Oot tyhmin jonka oon tavannu
mut pidän susta silti!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jollain tavalla suloinen, en voinut olla pitämättä tästä:)

Hauska ja herttainen pohdinta ystävyydestä.

Tää on liikuttavan ihana.Tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot