Marras

Runoilija Lamiena

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minut on tehty tuulesta, vedestä, tulesta, maasta. Puiden lehdistä, taivaan tähdistä. Minut on tehty rakkaudesta, syvästä kaipuusta, kivustakin. Minut on tehty lasista.
 

Keinuu, hiljaa hyräilee
heijaa lasta rinnallaan
laskee kohta kehtoonsa
ja istuu ikkunan ääreen
odottaen lemmittyään
joka vaeltaa vieraita teitä

Lemmikit kukkivat,
kuihtuvat, kasvavat jälleen
sinnitellen ikkunan alla
ja kaipaavan sydän toivoo
ennen lakastumistaan
lapsen vaientuessa leikistä

Keinuu, hiljaa vaikertaa
puristaa kättä sydämellään
kiikuttaa tyhjää kehtoa
ja istuu oven vierellä
odottaen yhä lemmittyään
joka jäi vieraille teille.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot