Syyssydän

Runoilija Lamiena

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minut on tehty tuulesta, vedestä, tulesta, maasta. Puiden lehdistä, taivaan tähdistä. Minut on tehty rakkaudesta, syvästä kaipuusta, kivustakin. Minut on tehty lasista.
 

Laskin ruutuja hymyssä suin,
heitin ensimmäisen kiven
ja muistin
kuinka kirjava syystuuli viilensi
kesästä villiintyneen tytön
tuittupäästä koulun penkille,
toi mukanaan lehtien tuoksun
ja kirpeän lupauksen omenasadosta.

Puiden paljaat oksat
vapisivat, kuiskivat keskenään
kun laskeuduin kolmannelle ruudulle
aikuisilla jaloillani ja tein paikallani
pienen, pienen piruetin,
villiinnyin syksystä
kesyjen vuosien jälkeen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot