Kaiho

Runoilija Lamiena

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minut on tehty tuulesta, vedestä, tulesta, maasta. Puiden lehdistä, taivaan tähdistä. Minut on tehty rakkaudesta, syvästä kaipuusta, kivustakin. Minut on tehty lasista.
 

Huokaus pakenee
eikä helpotukselle ole sanoja
yön kirkkauden kietoessa minut
kylmään syleilyynsä

Maailma oli raskas
tänäänkin.

Olen aina haikaillut tähtiin
luonut kaipaavia katseita
jonnekin ihmisen yltämättömiin
– miettinyt, onko väärin
varata suurin rakkautensa
taivaan hiljaiselle aavalle
luonnon syville salaisuuksille

ja ihmetellyt
kuinka yksin todella olen,
katsooko joku joskus takaisin
toivoen lentävänsä kanssani

Mutta tähdet ovat vaiti
kun kuljen pimenneitä polkuja
seuranani tänäkin yönä
vain kuun kalpea iva.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot