Kauneus, joka lumoaa
taitavalla tavalla,
meidän sydämemme
luo uutta joka päivä
käsiemme kautta
löytääksemme
uuden jakson elämässä
On tunteet jotka syöksyvät
kaukaa syvyyksistä
vieden mukanaan väriluoliinsa
Timanttisen kovat voimat
antavat meille kirkkautta
löytää oma henkemme
laitamme sen pysyvästi
tähän suureen kauneuteen
luodaksemme
taas uuden valtakauden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runon kaunis kieli maalaa ihastuttavan taulun. Paljon Onnea syntymäpäiväsi johdosta!
taiteilijoiden ylistystä loistavaa pidin paljon
Kaunista ja taiteilijamaista :)
Kaunis, tykkäsin!
Kauniita sanoja.
Kreatiivistä ja kaunista
Kaunis, hyvä runo
Sivut