Muisto

Runoilija twistedschism

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 27.1.2010
Viimeksi paikalla: 12.2.2018 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

/Emme ole tähtiä, taivaan lintuja, olemme ihmisiä, osa pitkää haavaa. / -Tommy Tabermann
 

Illan aurinko värjää asfaltin ruosteella
pihapensaat palavat sammuen yöhön
Haistan mustaviinimarjapensaan tuoksun
vaikkei niitä edes pihallani kasva

Alkava kevät
kuin yksi tuhansista

Silti se muistuttaa viimeisestä
karheasta ruohosta käteni alla
kahvin huurusta kasvoillani
ilta-auringosta kaukana poissa

Ja Sinusta maalaten ajatuksiasi vaaleaan seinään
katsoen minuun hymyillen

"joko tätä voisi kutsua päiväksi?"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivasti runoiltua muisteloa - teos on iätön/ajaton - aina valmis luettavaksi ja tulkittavaksi, kiitos

Haikeaa ja ihanaa tunnelmaa tässä :)

hienoa kerrontaa pidin paljon

hienosti kirjoitettu runo!

 

Käyttäjän kaikki runot