KOTI

Runoilija twistedschism

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 27.1.2010
Viimeksi paikalla: 12.2.2018 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

/Emme ole tähtiä, taivaan lintuja, olemme ihmisiä, osa pitkää haavaa. / -Tommy Tabermann
 

Peiton kulma ihoa vasten
tyynyni kosteana kyyneleistä
pimeästä huoneesta erotan vain varjoja
joita ei ehkä aamulla olekaan

Ääni kantaa kaukaa sitä tutuksi tullutta
käden iskua vasten jotain

mietin miksi pullon pohjan nähneet laulavat

Sitten itken vailla ymmärrystä
vaikka pitäisi olla onnekkain
Sama ajatus hiipii kuin aina ennenkin

kunpa olisin joku muu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Realistisen kipeä, ja tuttu. Hyvin saatu tunne sanoiksi!

hyvä

vähän surullisen oloinen mutta hienolla tavalla kuvattuna

Ja joskus sitä itkee niin että tyynylle pakenee kyyneleiden lisäksi verta. Mutta ajattele sitä vahvuutena. Paljon nähneenä selviää paljosta. Ja itse voi tulevaisuudessa aina toimia toisin.

 

Käyttäjän kaikki runot