Minä elän

Runoilija Mimosa

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.7.2023 19:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.9.1967

Vielä tuulenkin jälkeen,

minä elän.
 
Lumesta lumeen,
jääpuikkojen armeijasta räystään reunalla,

lumihiutaleiden tanssiin,

peipon laulusta peipon lauluun,

kimaltavat meren selät,

ja syksyn hurja voima
aaltojen pauhussa,

juokseva puro,

kuin piccolohuilu,

kevään sinfoniassa,

huudan tuuleen

"MINÄ ELÄN".
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, tämä on nyt sitä elämää, on varmasti hyvääkin joskus <3 
Vahvan energinen runo vuodenaikojen kiertokulusta.
kyllä tuosta tunee sen kevään voiman
Kuin Aleksis Kiven viimeiset sanat : Minä elän !
Jestas kuin hieno...
Mä nään tän kuvina - se valloittaa aina
 

Käyttäjän kaikki runot