R.I.P. Citroen (2003 - 2019)

Runoilija Mimosa

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.7.2023 19:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.9.1967

Vielä tuulenkin jälkeen,

minä elän.
 

Siellä ranskalaisten autojen
taivaassa,

missä kesät ovat kuivia ja
kuumia,

talvet lempeitä,

missä moottoriöljyt ovat,
kuin juoksevaa kultaa,

jäähdytysneste,
kuin hienointa
shampanjaa,

missä pakokaasu
tuoksuu,
kuin parhain parfyymi,

missä saat kirmata ilman
huolen häivää
etuakselin kulumisesta,

missä voit hiljaisena
kesyönä ajaa järven rantaa
ja kuulla kuikan huudon,

pysähtyä hetkeksi rantaan,
nähdä usvan nousevan metsän rajasta,

ja kuulla moottorin jäähtyvän
hiljaa naksuen,

missä kesärenkaasi pureutuvat
asfalttiin,

ja kaasupoljin on kevyt painaa,

missä kesätuuli hyväilee
hopeisia kylkiäsi,

ja tie on pitkä ja kuuma.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio!  :)
Tämä on hieno !! Kiitos runoilijalle! Siellä taivaassa ei tarvi edes sähkövikoja ihmetellä :)
Kaikkea hyvää matkallesi Citicca. Tämä runo nostatti monia tunteita, haikeutta, herkkyyttä, hymyä, iloa. Oivaltavasti kirjoitettu. Iloa syksyysi Mimosa! :)
Siinä on pitkä pätkä yhteistä aikaa ja matkaa. Sai muistelemaan erästä Micraa...
 

Käyttäjän kaikki runot