SÄHKÖÄ

Runoilija Mimosa

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.7.2023 19:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.9.1967

Vielä tuulenkin jälkeen,

minä elän.
 
Välillä välillämme on hankaussähköä,

lämpösähköä,

välillä välillämme on valokaari,

välillä jännite
välillämme on vahva,

joskus on tasavirtaa,

joskus vaihtovirtaa,

joskus palaa käämi.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvailtu, oikean sähkön kanssa onkin oltava varovaisempi <3
Sähköstä on moneksi... parisuhteessakin! Oivaltavaa runoutta.
Hyvin kuvaat tunteiden ailahtelua rakkaudessa. 
Hieno kuvaus.
 

Käyttäjän kaikki runot