Kadonnut aurinko

Runoilija Hani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.7.2017 13:54

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Silloin ryhdyn runolle, kun joku asia koskettaa joko hyvässä tai pahassa sielun syövereitä.
 
Mitenkä se tuntuukaan,
kun on vain
hämärää,
hämärän perään.

Pitää  ihan runoksi purkaa: 

Ja
nyt
sitten 
etsimään
kadonnutta
aurinkoa.

Onnea matkaan......


 
Selite: 
Vuodenaikojen ilot ovat joskus yksitoikkoisia, sillä pimeyttä riittää.......
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt kannattaa laitella valoja joka puolelle valaisemaan pimeää.
 

Käyttäjän kaikki runot