Kiitos runo

Runoilija Hani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.7.2017 13:54

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Silloin ryhdyn runolle, kun joku asia koskettaa joko hyvässä tai pahassa sielun syövereitä.
 
Kiitos
kun 
kävitte
runoillani.

Piirsitte
auringon 
sisimpääni.

 
Selite: 
Piirroshan kestää hyvin säilytettynä kaaauuuuaaaaannn...............
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos kuin kosketus on elämänsuolaa ... lämmin henkäys !
Voi miten lämmin runo, kiitos sinulle! :) Erittäin kaunis tuo 'piirsitte auringon sisimpääni', koskettaa herkällä tavalla.
Kiitos itsellesi upeista runoista. Joita lukee mielellään lisää.
 

Käyttäjän kaikki runot