Odotusta......

Runoilija Hani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2010
Viimeksi paikalla: 30.7.2017 13:54

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Silloin ryhdyn runolle, kun joku asia koskettaa joko hyvässä tai pahassa sielun syövereitä.
 
Katsoin kalenteria,
hymy nousee huulille
Talvipäivänseisaus.

Siis valoa näkyvissä,
ja jos oikein tunnelmoi,
niin puiden silmut repeävät liitoksistaan,
ja vapauttavat itsensä.

Jos nyt kuitenkin vielä
puhdistan sukset hiihtokuntoon,
Ja kuuntelen laulua:
On hanget korkeat nietokset,
vaan Joulu, Joulu on meillä.......
 
Selite: 
Aina se yllättäin tulee tuo yhtä pitkä yö ja päivä ja pidennys päivään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taas ollaan kohta joulussa, ei tarvitse kenenkään olla koulussa.
 

Käyttäjän kaikki runot