tärkein puuttuu

Runoilija helinä

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minulla on kaikkea! sitä kaikkea, minkä pitäisi tehdä minut onnelliseksi.
mutta kaipaan jotakin. jotain tärkeää puuttuu.
minulla on tyhjä olo vaikka muiden silmissä elämäni on rikas.
ehkä minulta puuttuukin juuri se, mitä niillä kaikilla muilla on, keillä ei ole niin paljon kuin minulla.
oloni on tyhjä. minulta puuttu perhe!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot