pidä kii

Runoilija helinä

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pidä minusta kiinni ja ota syliisi.
älä päästä putoamaan pahan syliin.

ota minut sydämeesi ja lämmitä.
älä jätä ja heitä sirpaleiksi.

tartu lujaa kiinni ja rutista.
niin ettei palakaan minusta pääse hukkaan.

ota kaikki minussa,
niin että olen taas kokonainen.

ja elän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot