romahdus

Runoilija helinä

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi kunpa voisin olla niin kylmä.
Niin kylmä ,etten tuntisi enään mitään.
En surua, kipua, vihaa ,en edes rakkautta.
Mutta en pysty edes siihen!
Minä tunnen iloa ja surua ja kaikkea muuta.
Ja se kaikki, saa minut sisältäpäin kuolemaan.
Voi kunpa voisin, kaiken säilöä rasiaan.
Viedä ja haudata kauas pois.
Eikä mikään enää voisi minua satuttaa..

Selite: 
runo kertoo kaiken sen miltä tuntuu..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot