uni laulu

Runoilija jussima

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen runopoika elämän aallokoissa
 

nuku vain nuku vain
sinä lapsonen pieni
loista vain loista vain
sinä tähtönen pieni

silmät sun pienoinen
kohta kiinni jo painuu
nuku vain nuku vain
unta niin rauhaisaa

unten maan kauniin maan
sinä unessas kohtaat
unten tie sinut vie
luokse tähtien johtaa

tähdet nuo kirkkahat
sulle toivoa antaa
maailmaan avaraan
niistä turv an sä saat.

erjan runo lapselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jussima erjan aamuruno 14.10.2009 2 Runo
jussima miksi 14.10.2009 0 Runo
jussima Aamu 12.10.2009 0 Runo
jussima rakkaalle 12.10.2009 0 Runo
jussima Elämä 9.10.2009 0 Runo
jussima Kulkurin taival 9.10.2009 1 Runo
jussima rakkaalleni 8.10.2009 0 Runo
jussima onnen kide 7.10.2009 0 Runo
jussima tuokio 6.10.2009 2 Runo
jussima uni laulu 6.10.2009 1 Runo