Kulkurin taival

Runoilija jussima

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen runopoika elämän aallokoissa
 

kuljen mä elämän tiellä
mutkia matkallain on
suoristaa kumpa mä voisin
ees mutkista jyrkimmän

joskus on taival niin raskas
ja painavat askeleet
sitten taas kulku on kevyttä niin
ei askeleet paljonkaan paina

usein polku vie läpi louhikko maan
silloin askel voi livetä harhaan
silloin oppaan mä tarvitsen matkallain
sydän oppaista mulle on parhain

se opastaa polulla pysymään
joka rakkaimman luokse johtaa
polunpäässä jo siintää onnen maa
siellä mä rakkaani kohtaan.

Selite: 
tommonen pulpahti pintaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan toiveikas ja kaunis runo elämästä! Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jussima erjan aamuruno 14.10.2009 2 Runo
jussima miksi 14.10.2009 0 Runo
jussima Aamu 12.10.2009 0 Runo
jussima rakkaalle 12.10.2009 0 Runo
jussima Elämä 9.10.2009 0 Runo
jussima Kulkurin taival 9.10.2009 1 Runo
jussima rakkaalleni 8.10.2009 0 Runo
jussima onnen kide 7.10.2009 0 Runo
jussima tuokio 6.10.2009 2 Runo
jussima uni laulu 6.10.2009 1 Runo