erjan aamuruno

Runoilija jussima

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen runopoika elämän aallokoissa
 

mä lämpimän suukon ja halin sulle lähetän

sua lämmittämään ettei kylmä sulla ois

rakkauteni myös mä lähetän se myöskin

sua lämmittää se kietokoot sut helliin hyväilyihin

ja suukkoihin niin llämpöisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellä rakkauden viesti.
Mukavaa syntymäpäivää.

Hellä rakkauden viesti.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jussima erjan aamuruno 14.10.2009 2 Runo
jussima miksi 14.10.2009 0 Runo
jussima Aamu 12.10.2009 0 Runo
jussima rakkaalle 12.10.2009 0 Runo
jussima Elämä 9.10.2009 0 Runo
jussima Kulkurin taival 9.10.2009 1 Runo
jussima rakkaalleni 8.10.2009 0 Runo
jussima onnen kide 7.10.2009 0 Runo
jussima tuokio 6.10.2009 2 Runo
jussima uni laulu 6.10.2009 1 Runo