Vie

Runoilija loveinallcolours

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 8.11.2019 13:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1955

Elämän makuisia runoja, kiitos kommenteistasi! Huom! ***EI SAA KOPIOIDA!***
Suurin osa runoistani on kadonnut uuden sivuston myötä. Onneksi ovat kuitenkin itsellä tallella,
joten lisäilen joitakin niistä tänne piakkoin.. 
 

Atleettini

heitä minut olkapäällesi

kanna kauas ilmojen halki

avaa jokainen luukku

murra kaikki lukot

vie minut sinne missä meidän on hyvä olla

josta emme haluaisi palata

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot