perhosia

Runoilija loveinallcolours

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 8.11.2019 13:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1955

Elämän makuisia runoja, kiitos kommenteistasi! Huom! ***EI SAA KOPIOIDA!***
Suurin osa runoistani on kadonnut uuden sivuston myötä. Onneksi ovat kuitenkin itsellä tallella,
joten lisäilen joitakin niistä tänne piakkoin.. 
 

mukavaa

kun sydän taas läpättää

kun elämä tuntuu taas hyvältä

ja kun sisällä on perhosia

vaikkei niitä ole ulkona - vielä -

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Muutaman olen nähny.. Kaunis sisäistä voimaa täynnä oleva runo!

Tiedän tuon tunteen. :)
Ilon ja onnen pientä lepatusta.

Perhoset Aina paikallaan.

Ihanan pelkistetty ja aito tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot