mittumaari

Runoilija loveinallcolours

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 8.11.2019 13:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1955

Elämän makuisia runoja, kiitos kommenteistasi! Huom! ***EI SAA KOPIOIDA!***
Suurin osa runoistani on kadonnut uuden sivuston myötä. Onneksi ovat kuitenkin itsellä tallella,
joten lisäilen joitakin niistä tänne piakkoin.. 
 

kukkia tyynyn alle

yöjuoksu kymmenen kertaa pellon ympäri

saunakuilun vedestä näkee sulhonsa kuvan

en näitä nyt usko kuitenkaan

mutta ainahan vois kokeilla

tiedä vaikka onnistuisikin

Selite: 
Hyvää Juhannusta kaikille!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot