Miss Valkolakki

Runoilija loveinallcolours

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 8.11.2019 13:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1955

Elämän makuisia runoja, kiitos kommenteistasi! Huom! ***EI SAA KOPIOIDA!***
Suurin osa runoistani on kadonnut uuden sivuston myötä. Onneksi ovat kuitenkin itsellä tallella,
joten lisäilen joitakin niistä tänne piakkoin.. 
 

Tyttäreni, miten kauniilta näytätkään

nojaat suven kauneimpana aikana

koivun runkoa vasten

varmaan yhtenä elämäsi parhaimpana päivänä

jolloin olet saavuttanut jotain

mikä ohjaa tulevaisuuttasi

onnellisuus täyttää mielesi

kaikkien läheistesi kanssa

kun kohotat maljan

Selite: 
Viimeiselle ylioppilaalle perhepiirissämme; huikeasti onnea <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot