Rautaiset sillat eivät pala!

Runoilija Glennfiddish

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiekkatie pölyää
ohiajavien autojen tomussa
kasvoilleni vierähtää
mutainen kyynel

silta on pitkä kuin
hänen jättämänsä
jälki kaulaasi

tämä on se tie
eteenpäin,ei alas
vaikka hetken
mieli roikkuu kaiteella

vielä jonakin päivänä
sataa silmistäni
puhdasta
vettä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhuttelevaa.

Tuo loppu erityisen Hieno, ja Vaikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot