aatteetta

Runoilija Glennfiddish

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


kaksi lasia viiniä
ja olemme
eri planeetoilta

reisiin käärityt
kuubalaiset

kaksi lasia
rommia ja
ikääntyvien
omiein
kasvojeni autoja

outoja

tiukkaa otetta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot