Nimetön

Runoilija Glennfiddish

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aamulla katselin yksinäisyyteeni
huurtuneeseen peiliin
piirsin tikkuihmisen
ja
sydämen

tämä tuleva syksy
menee alastomana
iltarukouksia itkien
mennään nukkumaan

en ole vahvuisesi
tottunut häviämään
ajassa ja
paikoissa

enkä tiedä
onko
yö ja ilta
samaa usvaa
sopiiko kenkä jalkaasi
aamuisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja herkkiä vertauskuvia

Hienoja herkkiä vertauskuvia

 

Käyttäjän kaikki runot