Nimetön

Runoilija Glennfiddish

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Olen tässä
ja palelen

hämärää sataa
tumma hiutale kerrallaan
peläten
kuin koditon
vetää ilta ylleen peittoaan

untenmailla
yksin
valveilla

sinua
Rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot