Hyvästi ystävä rakas

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoessani vanhoihin silmiisi,
tiesin sinun tietävän enemmän kuin mitä me tiesimme
Tiesit matkasi päättyvän,
tuulten mukaan lähtevän
Liian aikasin luotani lähdit
nyt ikävä ja suru mieltäni painaa
Kaipaus sielua kaivaa.

Nyt sinuun ei enää satu,
sen tiedän mä nyt
Sateenkaarisillalle sinut oli parempi päästää

Toivottavasti pidit viimeisestä vuodestasi, viimeisestä kesästäsi,
siitä ainoasta jonka sait meidän kanssamme viettää
Nyt olet aina meidän jokaisen mukana, sydämissä ja muistoissa.

Mua seurasit paikkaan jokaiseen, et päästänyt yksin minnekään
sinä vahdit ja suojelit, viimeisillä voimillasikin vielä tarkkailit
Olet edelleen lähelläni, mutta nähdä en sua voi
sinä tarkkailet siellä ylhäällä jossakin, pidät huolta perheestä ikävöivästä.

Toivon, että sait ystävän siellä,
etkä murehdi minua
Kyllä minä pärjään
huonosti, mutta pärjään
Kyllä taas joskus me yhdessä ollaan
Eikä silloin mikään meitä erota enää.

Selite: 
Koiralleni 1.8.2012 :(♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot