Suljettujen ovien takana

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkoset seinät,
kylmä ikkunalauta.
Särkyneitä unelmia,
rikottuja lupauksia,
itkettyjä itkuja,
kätkettyjä tunteita.

Tyttö katsoo ikkunasta,
kylmää tummaa taivasta
haluaa pois, tähtien seuraan.
Kyynel vierii poskea pitkin,
tyttö niin hauras ja heikko
elämä päällä lasin.

Toivo katos matkalla
kuka mä oon sitä omimaan,
tyttö pyyhkii silmiään
koittaa käydä nukkumaan.
Painajaiset painii mielessä,
tyttö miettii mikä meni pieleen elämässä.

Mä pakenen unelmiini,
kun muut matkustaa ulkomaille.
Peilikuva nukkuu ja
oon kuollu muissa kuvissani.
Paljon elämää ympärillä,
silti ontto sisältä.

Takana suljettujen ovien,
isossa kalpeassa huoneessa
kalpea tyttö istuu ja odottaa pelastajaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella herkkä ja kaunis runo..

 

Käyttäjän kaikki runot