Piilopaikka

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole sitä mitä luulet
en oikeasti niin vahva
kuin voisi luulla
Olen heikko, säälittävä
pieni tyttö
Tarvitsen suojaa, apua
turvaa
Piilopaikkaa, löytänyt en vielä ole
jatkan etsimistä
Kai se vielä täältä jostain
tulee löytymään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

etsivä löytää ;)

 

Käyttäjän kaikki runot