Kevät

Runoilija Repolainen

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kelpo turjake.. luen vieläkin Aku Ankkaa. Korhosen Kari osaa laskea huumoria pohjalaisista. Pelottaa jo, että mitä se heittää savolaisista....
Muistakaa osata nauraa itsellenne. Itsekin kirjoitan väliin turhankin vakavia.
 

Hanget elämää piirittää
Sinä, aurinko kevääni
Piristät
Tiedän, että saavut.

Viet pois järvien jäät
Teet järvestä
Taas joutsenlammen
Syliis pääsen.

Taas kuikan huuto
Rannalle kuuluu
Kaikille kai kiitollinen
Nyt jäästä, hangista
Taas pääsimme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot