Sinulle

Runoilija Repolainen

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kelpo turjake.. luen vieläkin Aku Ankkaa. Korhosen Kari osaa laskea huumoria pohjalaisista. Pelottaa jo, että mitä se heittää savolaisista....
Muistakaa osata nauraa itsellenne. Itsekin kirjoitan väliin turhankin vakavia.
 

Rakkautesi on kuin laina
Sinua kaipaan aina
Jos luoksesi taas pääsisin
Taivaalle taas katsoisin.

Valkoinen kissa
Kainaloon turvautuu
sydämeni tuskan aistii
tajuaa, Sinua kaipaan.

Kaipaa minua
Kaipaa Sinua
kuinka kauniina näkee
Taivaan ympärillä

Silmäni uutta kaipaavat
mutta sinä
aina mielessäin palaathan takaisin.

Kainalossa Sinua pitäisin
en laskisi pois
Takan lämmössä pitäisin
Syliisi nukahtaisin.

Selite: 
Aamuyön mietintöjä. Tosin tässä on omat tunteet pinnassa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot