Rikkinäisiä ikkunoita

Runoilija Savanni

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syömishäiriö,
masennus,
ahdistuneisuushäiriö.

Eivät katoa koskaan,
ikuisia ystäviä
--- vaikka ei haluaisikaan.
 

Vielä olen matkalla
askel askeleelta lähempänä

annan tuulen keinuttaa
aaltojen vielä viedä
otan askeleen, toisenkin
nähdäkseni paremmin
rikottujen lasien läpi tulevaisuuteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot