Sinäkin, koivuni

Runoilija Savanni

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syömishäiriö,
masennus,
ahdistuneisuushäiriö.

Eivät katoa koskaan,
ikuisia ystäviä
--- vaikka ei haluaisikaan.
 

Katkerat koivut takapihalla
elämää nähneet, vaan eivät kokeneet

seisovat hiljaisina
kasvattavat kovan kuoren, vaikenevat

katkerat koivut
liikaa elämää nähneet
sadat vuodet kuluneet
koivut paikoillensa juurtuneet

juuret aikojen saatossa katkeilleet
tuuli riepotellut
ja pakkasen puremat satuttaneet
mutta kuka kerran voisi halata heitä
ja kertoa kuinka ovat hekin tärkeitä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot