Ja minä makaan vessan lattialla...

Runoilija Savanni

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syömishäiriö,
masennus,
ahdistuneisuushäiriö.

Eivät katoa koskaan,
ikuisia ystäviä
--- vaikka ei haluaisikaan.
 

Vaahtokarkkitaivas
oksennuksen maku suussani

sokerilla kuorrutettu elämä
murentui lattialle
oksensin sen kai viemäriverkostoon

vaaleanpunaisia tähtiä
syljen nekin suustani
puoliksi sulaneet jäätelöt
tuijottavat minua takaisin posliinipöntöstä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot