* * *

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 

Katseen kosketus,

käsivarsien lämpö,

ystävän syli.

 

 

Selite: 
Ystävyys, kaikkein kauneinta, sydämeni sulaa ;)
oletus

Kommentit

Hieno. 
Noin se pitää olla, hyvä
Ei tarvitse olla yksin, kun on sylityksin.

Minulla on melkoisen mitätön syli, mutta kuitenkin paksu maha.
lämpöisen olon riimejä
Kuusi sanaa, ja koko maailma käsivarsilla. Hieno :)
Kaunista,pidän.
Joskus ei paljoa tarvita <3
Kiitos, just äsken sain niiiiin lämpimän halin, että
jaksan taas rämpiä elämän kivikkoista polkua eteenpäin ;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut