Tuulitukan Jouluenkeli

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 

Tuulitukan jouluenkeli

 
                        t
			  u
			    u
			     l
			    e
		          e
		      Hiusteni  latvat 
                     ​kuin 
                   jouluntähti  taivaalla
                 kimmeltää*	                      
       
             Hiusteni latvat
             kuin 
             seimenlapsi hymyillen
              tervehtää*			
                
                 Hiusteni latvat 
                    kuin 
                      kynttilän liekki
                        kirkkaana välähtää*
                           
                          Hiusteni latvat
                           kuin
                          joululaulut riemuiten 
                         helkähtää*
                      
                    Hiusteni latvat 
                   kuin 
                  jouluenkeli
                luoksesi lennähtää*
Selite: 
Lämpöistä Joulua toivoo Marle :)
oletus

Kommentit

Kiitos visuaalisesta runonautinnosta!!
Pehmeästi taipuu joulukiharainen runosi... enkelit lennossa näinä aikoina... lempeä joulutervehdys runoilijalle!
Aavistuksellisen herkkä runo.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut