Suuri sydämeni

Runoilija Tommi P

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 8:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kristallipallon tavoin se sileä on,
hitsaantui yhteen säröt suuret.

Ei kyyneleitä surullisia enään ole,
kaivoon pohjattomaan kaikki liukeni.

Ei vihalla elä mikään,
kuin laavaan uppoava kivi kovettuisi.

Anteeksi antanut olen ja elämääni jatkan,
sukunimi sama ovessani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, rauhallinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot