Tuutulaulu (lyhyt versio)

Runoilija SnowCamellia

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.7.2023 4:33

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1992

Toivon iloa olisi,
sulle runoistani,
sanasesta jokaisesta,
kauneimmat kiitokseni.
 

Soi kauniina kanteleeni
sulo sointuni sormeilleeni,
kehtolaulu keinuttaen
kiikuttaen, kannattaen
kaunoisimpahan uneesi
onnein, aartein; pienoiseni,
uinu tarhoissa tähtösien
auringon hymyyn heräillen.

Selite: 
Halusinpa kokeilla jotain erilaista vaihteeksi.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti soi tuutulaulusi...kauniisti,rauhaisasti keinutellen:)

Suloinen ja ihana on laulusi pienoiselle

Kaunis runo.

Suloisesti soi tämä tuutulaulu!

Hyvin onnistuit. Tähän tuutulauluun
on pienoisen hyvä nukahtaa .....

Ihana on*

aivan ihana tuutulaulu.

suloista runoutta pidin paljon

Hienoa, että kokeilit, kaunis runo syntyi. Pidin.

Erilaisuus on aina rikkautta, tämähän on tosiaankin tuutulaulu - vain sävel puuttuu !

Suloinen, taitavasti kirjoitettu tuutulaulu.

Mukava tuutulaulu, hyvä

Kaunista.

Ihastuttavaa! Lempeän 'liekuttavaa', (olisiko yksi vanhakantaisista sanoista joita isoäitini käytti, mutta kaikenkaikkiaan suloinen runo ;)

 

Käyttäjän kaikki runot