Soita nuotteja mulle

Runoilija SnowCamellia

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.7.2023 4:33

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.1.1992

Toivon iloa olisi,
sulle runoistani,
sanasesta jokaisesta,
kauneimmat kiitokseni.
 

Soita nuotteja mulle,
niitä jotka tarttuu kiinni,
joka nurkkaan,
ja ilmaan,
jota hengitän.

Ja hetken ajan,
on kuin näkisin harhoja,
kuin voisin taivuttaa,
tanssimaan,
nämä pelon varjot.

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Runon lopetus antaa merkityksen koko tekstille, sävyttää sen. Kiehtova ja koskettavakin.

Upea Runo, jonka tunnelma vie lukijan mukanaa. Pidän!!

Oi, tää on hieno !!!

H i e n o !
Tunnelman aidon aistii, lukija vaikuttuu..

Tosi upea! Tunteikas!

Luin tätä uudestaan ja uudestaan ja näen tämä runon sieluni silmillä. Jäin todella miettimään tätä, kahta ihmistä ja keskinäistä vuorovaikutusta, miten kauneus ja rakkaus tai ainakin unelma siitä, voittaa pimeyden. Hieno. 
 

Käyttäjän kaikki runot