Saanko vierellesi tulla

Runoilija 775aca13653cf167429118b7c9550f06

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 6.5.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saanko vierellesi tulla
Oltais yhdessä kuutamolla.
Vaalittaisiin rakkautta.
Suudeltaisiin ilman muuta.
Maisteltaisiin tunnetta suurta.

Tää on laulu sydämeni.
Kirjoitin sen rakkaalleni.

Selite: 
<3..
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet tosi aidosti saanut
tunteesi esiin,
kuka nyt ei haluaisi
tulla viereesi jos
saisi tämä kutsun ;)

Todella ihana runo omalle rakkaalle.
 

Käyttäjän kaikki runot