Nimetön

Runoilija 775aca13653cf167429118b7c9550f06

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 6.5.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ethän rakas sure.
Koht mää sun vierees kotia takasin tule.
Ku ensin tän matkan pole.
Sit pussaan sun suu ruvel.
Tai ihoos jäle pure.
Nii kaik tietää et sä mun ole.

Selite: 
murre kokeiluja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella loistava murrekokeilu. Tästä todellakin saa selvää, mitä mies tahtoo.
 

Käyttäjän kaikki runot