Hälle kun (lievästi eroottinen)

Runoilija 775aca13653cf167429118b7c9550f06

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 6.5.2017 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hälle kun tekstin rustaan.
Mielessäin ihollaan kieltäni kuskaan.
Kuljetan sen korvan takaa
Kohti niskan rajaa
Käteni kulkee vartalolla.
Laaksoilla ja kukkuloilla.
Kohta jo hamuilee huulet suuta.
Huokaus rikkoo hiljaisuutta.

Sydämmet löytää yhtesen rytmin.
Hengitys kulkee kiivaamin.
Kohta lantiot alkaa yhteisen tanssin.
kunnes saavutamme transsin.

Selite: 
Toivon jottei liian härski . Työpäivän ratoksi sananey silloin tällöin lisätty
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on ihan hienokulkuinen
joskin se minusta loppuu
hieman kesken???
Ei kai seksuaalisuuden ilmaiseminen
ole pahasta?
Siintähän me ollaan synnytty.

(hengitys kulkee kiivaammin
kohta lantiot alkavat yhteisen tanssin)

ps, siihen väliin olisi jotain
kaivannut lisää ;)

Uh, se on perjantai :)

Runosi etenee mukavasti. Toisesta ihmisestä haaveileva ja kaunis runo. Saa ajattelemaan omaa rakasta. Tykkäsin!

Ei todellakaan ole liian härski. Kauniisti kirjoitettu erittäin tärkeästä tapahtumasta.
 

Käyttäjän kaikki runot